Badrumsrenovering Västerås

Expertis och kunnande inom badrum | 072-188 55 77

Badrumsrenovering

Fokus på kvalitet och design

En badrumsrenovering är stort och viktigt projekt som kräver en utförlig planering för att det ska bli bra och att inga detaljer och funktionalitet missas. Ett badrum ska både vara funktionellt, trivsamt och snyggt.

Vid planeringsstadiet är det viktigt med valet av material, då det skiljer en del i hållbarhet mellan olika material. Det är också viktigt att tänka på olika lösningar som passar det tillgängliga utrymmet. Kanske vill man ha infälld och dimbar belysning eller installera härlig golvvärme för frusna fötter. För att inte tala om valet av kakel, material och färg, valmöjligheterna är oändliga och förvandlar karaktären i badrummet totalt.

Men oavsett vad man väljer och i vilken omfattning är det oerhört viktigt att vara noggrann och göra ett gediget förarbete när man river det gamla badrummet för att undvika fuktskador. Det är en härlig känsla att se sitt gamla slitna badrum förvandlas till en modern och mysig oas för mysiga stunder.

Så görs en badrumsrenovering hos oss

Vi förbereder renoveringen innan vi börjar genom att täcka golvet med skyddspapp, och ta ditt vår utrustning i form av verktyg och maskiner m.m.

Demontering

Vi plockar bort all inredning, som till exempel toalettstol, handfat, element, armaturer och väggskåp. Vi förser vattenledningsrören med en avstängningsventil och byter ut alla rör. Om man vill kan man behålla blandare, tvättställ och annat om så önskas.

Rivning

Vi river bort hela ytskiktet, alltså till exempel allt kakel och våtrumsmatta. Det är självfallet ett större arbete om avloppsrören behöver bytas eller ej.

Nybyggnation

Sedan byggs badrummet som avtalat med kunden. Det kan vara tak, väggar eller golv, eller alltihop.

Underarbete

Det är oerhört viktigt att tak, väggar och golv spacklas noga för att få en hård och jämn yta för ett bra slutresultat.

Isolering

En viktig komponent i en badrumsrenovering är att applicera fuktspärrar på väggar, golv och skarvar på ett korrekt sätt.

Kakelsättning och fogning

När allt förberedande arbete är gjort sätter vi dit all kakel och klinker noggrant fogad med fogmassa. Det är viktigt att detta göra på rätt sätt för att förhindra fukt att tränga in och för ett vackert resultat.

Interiören

Sedan är det dags att montera all den inredning som vi tagit bort eller köpt in. Här görs även alla elinstallationer, nya som gamla. När arbetet är avslutat och grovstädat kör vi bort allt byggavfall innan slutbesiktningen görs med kunden.

Vi har oerhört noggranna och erfarna hantverkare och vi garanterar att du kommer att bli helt nöjd. Kundnöjdheten är prioriterad för oss. 

Lås oss renovera ditt badrum i Västerås